Afsheidsfotografie

Afscheid, ziekte en uiteindelijk sterven. Het zijn zaken waar we niet aan willen denken. Er hangt nog steeds een taboe rond. En toch is sterven iets wat we uiteindelijk allemaal zullen doen. Sommige mensen krijgen geen keuze wat ze met hun laatste momenten willen doen. Anderen hebben de pech om eerst een korte of lange tijd ziek te zijn voor hun laatste moment aanbreekt. Sommigen overwinnen hun ziekte en stellen zo het uiteindelijke afscheid uit. Anderen beslissen dan weer zelf te kunnen kiezen wanneer dat moment precies komt.

Afscheid is pijnlijk maar tegelijkertijd ook mooi,  puur en heel sereen. Nog nooit zullen jullie zo dichtbij elkaar gestaan hebben, als gezin, familie of vrienden. Die kostbare mooie momenten vastleggen is iets wat ik voor jullie wil doen. Zodat de achterblijvers iets hebben om aan vast te houden tijdens het rouwproces. Maar bv ook om op beeld te hebben waarom je vecht bij een ernstige ziekte of misschien zelfs als aandenken bij de overwinning. 

Een afscheidsfotoreportage kan dus ook een overwinningsreportage worden. De shoots kunnen doorgaan op locatie ergens in de natuur, bij u thuis of in het ziekenhuis. 

Uitvaartfotografie is tevens ook mogelijk op aanvraag. 

Wat kan u verwachten

  • Persoonlijk beeldverhaal in het ziekenhuis, bij u thuis of op locatie.
  • Bewerking van alle foto’s.
  • Alle foto’s in hoge en lage resolutie per We Transfer.
  • Vervoerskosten tot 30 km enkele rit inbegrepen.
  • Geen extra kosten
Vanaf: €225

"How lucky we are to have something that makes saying goodbye so hard"