In De Wolken Fotografie

Welkom

Pure blijvende herinneringen van de momenten die tellen.

Geboorte

De geboorte van je kindje is een magisch moment. Het is waarschijnlijk wel het belangrijkste, waardevolste en meest intense moment van jullie leven. Een moment dat je voor eeuwig en altijd zal willen koesteren en vasthouden.

Afscheid

Afscheid is pijnlijk maar het is tegelijkertijd ook iets moois,  puur en heel sereen. Nog nooit zullen jullie zo dichtbij elkaar gestaan hebben, als gezin, als familie of als vrienden. Die kostbare mooie momenten vastleggen is iets wat ik voor jullie wil doen.  

Liefde

Of het gaat om verliefden, trouwen, zwangerschap, familie of vrienden. Zolang er liefde is, is er iets ontzettend moois om voor de eeuwigheid vast te leggen. Verschillende formules zijn mogelijk. Op locatie of in de studio.

Kinderen

Ze worden veel te snel groot! Het is zo cliché maar ook zo waar. Beelden zijn er nooit genoeg. We denken steeds dat we dat gezichtje nooit zullen vergeten en toch.  Ik maak voor jullie graag foto’s om  die momentjes van je grote trots nooit te vergeten. 

“The best thing about a picture is it never changes, Even when the people in it do.”

Andy warhol

Gespecialiseerd in

  • Geboortefotografie
  • Afscheidsfotografie
  • Zwangerschapsfotografie
  • Loveshoot
  • Huwelijksfotografie
  • Kinderfotografie
  • Gezinsshoots
  • …….

Over Mij

Mijn naam is Anneke Peeters

Bovenal ben ik trotse mama van Milla, daarnaast fotografe en in een vorig leven zeemeermin (duikinstructrice).

Ik hou van puurheid, van de echte dingen in het leven. Ik ben impulsief, maar ook berekend. Sociaal, maar weet ook wanneer ik een stapje opzij moet zetten. Meelevend, gevoelig, vastberaden, avontuurlijk, passievol, een tikkeltje rebels,  perfectionistisch en toch eeuwig op zoek. 

In mijn fotografie zijn de 3 belangrijkste woorden. PUUR, ECHT en LIEFDE.  Ongeposeerde spontane foto’s zijn dan ook mijn sterkste punt.

Wat mijn klanten zeggen

Een Impressie

“Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like.”

David Alan Harvey