Geboortefotografie

De geboorte van je kindje is een magisch moment. Het is waarschijnlijk wel het belangrijkste, waardevolste en meest intense moment van jullie leven. Een moment dat je voor eeuwig en altijd zal willen koesteren en vasthouden. Helaas vervagen herinneringen en zal je met de tijd en door de intensiteit van de dag stukjes missen. Een manier om dit mooie moment te vereeuwigen is door het vast te leggen op beeld. Maar wie gaat dat doen. Als partner wil je vooral je vrouw kunnen steunen en wil je natuurlijk zelf ook de geboorte van je kind ten volle kunnen meemaken. Verder heb je misschien ook niet het nodige materiaal om in soms moeilijke omstandigheden te fotograferen en ben je zo niet zeker van het resultaat. Een kennis met een camera gaat meestal ook niet de know how hebben en weet ook niet wat wel of niet te doen bij een bevalling.  Een geboortereportage laten maken door een professionele fotogaaf is dan een perfecte oplossing.

Je zal misschien denken, ja maar… Een vreemde op zo een intiem moment willen we dat wel? En gaan dat geen plastische beelden worden? Tijdens de bevalling zijn er verschillende mensen aanwezig. Meer dan je eigenlijk zou denken. De gyneacoloog, vroedvrouwen, eventueel een anestesist, verpleegsters en dan ik. Allemaal mensen die dit zelf al hebben meegemaakt en het professioneel meermaals meemaken. Ook allemaal mensen die je privacy zullen respecteren. Ikzelf neem op voorhand ruim de tijd om kennis te maken en verwachtingen te bespreken. Zo ben ik op de dag zelf geen vreemde meer en kan er ook duidelijk afgesproken worden wanneer ik wel en niet op de kamer kom.  

Het beeldverslag dat gemaakt wordt is helemaal niet plastisch maar zeker mooi en puur. Het gaat vooral over het ongeduldig wachten om ouder te worden. De oerkracht die de vrouw tovert om haar kindje op de wereld te zetten. De steunende liefdevolle blik van de vader. De eerste kennismaking tussen ouder en kind. Het gevoel om ouder te worden.  De emotie, de opluchting en bovenal de liefde. Niets zal ooit nog zo intens zijn als de geboorte van je kind. Dat moment zal ik voor jullie vastleggen voor de eeuwigheid. 

Het is jullie verhaal, jullie dag. 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek zodat we kunnen kennis maken en ik al jullie vragen kan beantwoorden.  Als het klikt en jullie een goed gevoel hebben na onze ontmoeting, dan leg ik zeer graag jullie geboorteverhaal vast. Het is mogelijk om eventueel in termijnen te betalen naar de geboortedatum toe. 

Wat kan u verwachten

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Stand by vanaf week 37 – 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
  • Persoonlijk en respectvol geboorteverhaal. 
  • Alle  foto’s  bewerkt in hoge en lage resolutie per We Transfer.
  • Vervoerskosten tot 30 km enkele rit inbegrepen.
  • Geen verborgen of bijkomende kosten. 
  • Korting op latere boekingen.
  • Betaling in termijnen mogelijk. 
Vanaf: €799

Een impressie

"You don't know the love of a parent until you become a parent"