Huisfotgraaf Ottermeer en nu nieuwe start met nieuwe camera.

Een nieuwe start

2 jaar lang was ik huisfotograaf op Landgoed Ottermeer. Dit was gekomen doordat tijdens corona ik niet veel andere opties had. Ik was net zelfstandig in bijberoep geworden. En was indewolkenfotografie opgestart. Wat eigenlijk vooral geboorte en afscheid was. Alle promo errond gedaan. En laat dat nu net zijn wat er tijdens corona wegviel. 

Gelukkig mocht ik die tijd op ottermeer doorbrengen. En werkte ik er als manusje vanalles. Maar ik was ook de mevrouw achter de social media en all beeldjes. 

Helaas kwam daar ook een einde aan toen ik erg ziek werd. Vorige zomer was de eerste zomer dat ik terug wat te been was. En ging ik weer even langs ottermeer voor nieuwe beeldjes. Daar hebben we dan weer een eigen paardje aan overgehouden. Rara wie is het. 

Ik kreeg de kriebels terug te pakken. En heb dit jaar mijn fotografie kit een update gegeven. En zo ben ik mee met de systeemcamera’s. Ik had er al 1tje een fijnfilm 100T die ik als extra gebruikte. En waar ik de meeste beelden van Ottermeer mee maakte. Omdat hij gewoon compact is. Maar nu heb ik er ook de Nikon Z8 bij als hoofdcamera. En het maakt toch echt een verschil tegen de oude trouwe D800. De Camara maakt zeker niet alles. Maar het helpt toch wel veel. 

Ook de website kreeg een update zoals je kan zien. Helemaal klaar is hij nog niet. Maar het is in ieder geval een mooie start.