TESTIMONIALS

Merci Anneke voor het vele geduld dat je had met ID!OTS in een wervelend 2014-2015 en merci voor de prachtige beelden van dit wervelend 2014-2015! Er komt blijkbaar een wervelend 2016 aan...

ID!OTS
ID!OTS

Anneke has a great eye for capturing just the right moment. Moments you wish more photographers could. Thanks for the sharp eyes Anneke!
-John Butler

Voor ons als Just Like Your Mom heeft Anneke zich uiterst flexibel opgesteld. Het visueel materiaal staat letterlijk en figuurlijk als een huis en we zullen in de toekomst nog vaak met haar samenwerken. Het is goed te weten dat er fotografen bestaan die begrijpen wat je doet en waar je vandaan komt, hoe gestoord en onmogelijk je planning ook is.

Etjen van der Vliet
Just like your mom

Als huisfotograaf van het Openluchttheater Rivierenhof te Deurne (Antwerpen) kunnen we ons geen betere fotograaf wensen dan Anneke. Ze weet de sfeer van het theater en het concert perfect op beeld vast te leggen. Haar beelden spreken en geven steeds de essentie van het OLT weer. Daarnaast is ze ook heel correct in omgang, niet alleen naar ons toe, maar ook naar de artiesten en crew. Kortom, wij zijn meer dan tevreden over onze samenwerking met haar!

Lisa van der Zweep - Production - OLT
Openluchttheater Rivierenhof

"Anneke is een uitstekende fotografe die vlot is in de omgang en waar je op kunt rekenen. En het is ook gewoon een toffe madam!"

Frederik Bastiaensen • Stafmedewerker marketing & communicatie - Trix
Muziekcentrum Trix

As a musiclover, mum and worldtraveller Anneke is an extraordinary person to work with. The photos she takes show depth and connection to whomever or whatever the subject is.

In the music business we often make "16 solid half hour friendships every evening" (to quote Sixto Rodriguez) but the friendship and pictures from Anneke will last forever .
Evelynn Beeckmans - production manager @ TRIX - Antwerp, Belgium
Muziekcentrum Trix
* = Required Field

What is your fullname?

Fill in your email address

What is your company name?

Does your company have a website?

Describe us in a few short words


What do you think about us?


Do you have a photo we can use?

*I agree that this testimonial can be published.