Puppy Shoot met Ella en Bo

Wat ben ik verliefd op deze foto's en Bo

Kijk eens hier. Wat een mooie en lieve Pup is deze Bo en haar baasje Elle en Zus Imke.  Wat ben ik blij dat ik deze lieverd mocht fotograferen. Het was een super gezellige en leuke shoot op de Liberty Ranch. Hoe mooi zijn die balen hooi niet als achtergrond? Hieronder kan je vinden wat Ella er van vond.

Ik heb bij Anneke een shoot gedaan samen met Bo. Onze bordercollie pup van toen 9 weken. Ze groeit zo snel en ik wou graag kwalitatieve foto’s van haar puppy tijd. Bo kende nog niets van zitten of liggen etc. en geduldig is ze ook niet echt. Toen Anneke bij ons was kozen we een tof plekje uit en gingen we van start. Anneke was zo rustig met Bo en nam haar tijd om kennis te maken. Anneke stelde me al snel op mijn gemak en we maakten er een toffe middag van met grappige babbels tijdens het shooten. Al snel was ik helemaal vergeten dat er foto’s werden genomen en had ik gewoon een toffe knuffelsessie met mijn puppy. We hielden een korte pauze zodat Bo ook even kon rusten en dan gingen we voor actie foto’s. Ik had gehoopt op een goedkope versie van foto’s die ik tegenkwam op Pinterest. Maar ik kreeg foto’s die nog beter waren dan degene die ik online had gezien. De selecie was dan ook echt een hel. De foto’s waren stuk voor stuk prachtig. Ze laten perfect zien wie Bo is en wat ze voor mij betekent. Een fantastische ervaring zowel voor mijn pup als voor mij. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb enorm genoten van de shoot en alles wat erbij kwam kijken en ook voor Bo was het een geslaagde eerste ervaring! Dikke merci voor de mooie herinneringen aan de puppy tijd van mijn liefste viervoeter!